0

ben jerrys deel 3 150Het kon je de afgelopen weken niet ontgaan zijn. Ben & Jerry’s introduceert drie goddelijke nieuwe smaken ijs met een Grieks tintje: Greek Style Frozen Yogurt Raspberry Chocolatey Chunk, Greek Style Frozen Yogurt Strawberry Shortcake en Greek Style Frozen Yogurt Vanilla Honey Caramel. Om er een waar feest van te maken, werd door Nikos Evenementos een #Greekshow georganiseerd.

(advertorial)

Naast dat de frozen yogurt, chocolade en chunks je om de oren vlogen (er was natuurlijk ijs in overvloed!), werden de bezoekers verwend met een levende Griekse god in de vorm van Manuel Broekman die voor de gelegenheid werd gehuld in een toepasselijk pakje. Maar dat was niet het enige. Rudebeats verzorgde een spectaculaire beatbox show en Jett Rebel gaf een fantastisch optreden!

Was je niet bij de avond en kon je (jammer!) niet genieten van ijs in overvloed? Dan heb je écht wat gemist. De nieuwe smaken zijn super lekker. Onze favoriet is de Greek Style Frozen Yogurt Strawberry Shortcake; de combinatie van frisse Greek style yogurt met aardbeien chunks en zandkoekjes zijn super lekker.

Maar ook de andere smaken zijn to die for. De Greek Style Frozen Yogurt Vanilla Honey Caramel is heerlijk fris/zoet dankzij de vanille met Greek style yogurt en de honing caramel swirls geeft subtiel smaakje. Greek Style Frozen Yogurt Raspberry Chocolatey Chunk is ook goddelijk. Echt een perfecte combinatie van frambozen chunks en chocolade!

Wil je gratis de nieuwe smaken van Ben & Jerry’s? Dat kan! Op 8 april is er namelijk een Free Cone Day waar je voor niks kennis kunt maken met de nieuwe smaken! Kijk op Benjerry.nl om te zien waar je bij jou in de buurt terecht kunt voor deze actie.

Bekijk de video van de #Greekshow avond hieronder!

www.benjerry.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties