0

VIDEO Gisele Bundchen zingt voor de najaarscampagne van HM‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is iets waar veel modellen moeite mee hebben. Cara Delevingne spant de kroon en wil naast haar succesvolle modellencarrière ook furore maken als muzikant en actrice. Maar er is nog een model die zich van haar vaste ‘pad’ begeeft.

Gisele Bündchen is niet alleen het gezicht van H&M’s najaarscampagne, ze gaat ook haar zangkunsten debuteren in samenwerking met de Zweedse keten. Het best betaalde topmodel van de afgelopen jaren heeft samen met H&M een single gemaakt die op 12 september vrijgegeven wordt.

Het nummer wat ze zingt is ‘All day and all of the night’ van de Kinks en kan gratis gedownload worden van hm.com. Ook kun je het nummer via iTunes krijgen maar dan moet je er wel voor betalen. Het geld dat hiermee verdiend wordt, gaat naar UNICEF. Voor iedere gedownloade song via iTunes, zal H&M een donatie doen aan UNICEF om vaccinaties voor kinderen mogelijk te maken.

“Ik vind het fantastisch om het gezicht van H&M te zijn dit najaar. Ik ben verliefd op de streetstyle look en vind het geweldig dat we op deze manier geld inzamelen voor een goed doel. Ik hoop dat iedereen mijn song zal downloaden!”, zegt Gisele.

Een preview van Gisele’s zangtalent? Bekijk dit hieronder!

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties