0

150In de maand december zien we elke dag tot de kerst nieuwe sexy modellen verschijnen in de video advent kalender van Love magazine. Na de filmpjes van onder andere Kendall Jenner, Kriss Jenner, Miranda Kerr en Lily Aldridge werd er gisteren wéér een video gepubliceerd op de website van het magazine.

Vandaag werd namelijk niemand minder dan aanstormend talent Gigi Hadid, deels Nederlands, gespot op de website. Het model dat dit jaar in de model top 50 stond, shows liep voor onder andere Chanel én Marc Jacobs, heeft zich voor de advent kalender gehuld in een sexy bohémien bodysuit waarmee ze haar sideboob showt. De natural beauty gooit haar prachtige lokken los én kijkt sensueel in de camera. Het filmpje wordt in slowmotion afgespeeld waardoor je goed ziet hoe fantastisch het 19-jarige model er uitziet van dichtbij.

Er gaan geruchten dat Gigi één van de nieuwe gezichten wordt van Victoria’s Secret en dat vinden we eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee. Het Victoria’s Secret pakket heeft ze namelijk al wel in huis; Gigi blaast luchtkusjes, glimlacht en tuit haar lippen voor de camera.

Bekijk de video hieronder.

www.thelovemagazine.co.uk

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties