0

gigi hadid 150Vorig jaar had haast nog niemand van Gigi Hadid gehoord, maar dit model heeft keihard gewerkt en is niet meer weg te denken uit modeland. Zo verscheen zij op haar negentiende al in Sports Illustrated en konden we haar laatst nog bewonderen in de stunning Pirelli Calender. Dit is natuurlijk pas het begin…

Zondag verscheen Gigi Hadid op de rode loper tijdens de AMA’s en daar deelde het jonge model aardig wat handige tips uit. Vroeg jij je af hoe haar make-up selfie voor het event zo goed gelukt kon zijn? Dit komt allemaal door het juiste licht laat de dochter van de Nederlandse Yolanda Foster weten. Daarnaast neemt zij graag de kiekjes van zichzelf van bovenaf, alleen weten wij niet of dit voor iedereen gunstig zal zijn tenzij je ook modellengenen hebt.

We weten nu al een tijdje dat dit najaar de capes niet weg te denken zijn uit het modebeeld en ook Miss Hadid is dit met ons eens. Zij heeft haar oog laten vallen op de cape van Burberry met de persoonlijke initialen erop, waar andere celebs al massaal in gespot zijn. Daar gaat ook ons modehartje sneller van kloppen en het zal ons niks verbazen als we binnenkort het model over de New Yorkse straten zien paraderen met een G.H. exemplaar van het Britse modehuis.

Ben je benieuwd welke tips Gigi Hadid nog meer gaf? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties