0

kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-03_067f2Het zijn dé it girls van het moment: Gigi Hadid en Kendall Jenner. Samen zijn de meiden goed voor flink wat campagnes van de grote modemerken, hebben ze zo ongeveer iedere catwalk belopen en hebben ze gecombineerd bijna 35 miljoen volgers op hun Instagram. Maar de modellen zijn naast besties ook zusjes, een soort van dan…

Het is, zoals Gigi in een filmpje uitlegt, de droom van alle beste vriendinnetjes om naast symbolische familie ook echte familie te zijn. Dat kan natuurlijk door jullie kinderen te laten trouwen, maar het kan ook op een hele andere manier, zoals bij Gigi en Kendall bijvoorbeeld. De stamboom van deze familiare relatie is lang en ingewikkeld, dus buckle up!

Gigi’s moeder is de Nederlandse (yay!) Yolanda Foster en haar vader is David Foster. David Foster was daarvoor getrouwd met Linda Jenner (nu Linda Thompson). Die achternaam komt je natuurlijk weer bekend voor, want Bruce Jenner (tegenwoordig Caitlyn Jenner) is Kendalls vader en hij was dus weer voordat hij met Kris Jenner getrouwd was, getrouwd met Linda Jenner/Thompson.

Uhm, best ingewikkeld, maar, zo verduidelijkt Gigi, het komt er dus op neer dat ze related zijn ‘through divorced marriages‘. Snap je het nog steeds niet? Misschien kan Gigi het je dan beter zelf uitleggen:

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties