0

MadonnaMadonna heeft hoge verwachtingen geschept voor haar nieuwste videoclip bij het nummer ‘Bitch I’m Madonna’. Door een aantal korte fragmenten die ze op Instagram postte en een soort ‘poster’ met wie er allemaal cameo’s maken in de clip, konden wij onze nieuwsgierigheid niet meer bedwingen.

We moeten toegeven, we wisten niet of Madonna deze hoge verwachtingen kon inlossen. Maar ze bewijst maar weer eens the bitch ís Madonna en die kan alles… Welke andere 56-jarige vrouw kan er wegkomen met roze gedipdyede haren en een roze leren jasje compleet bedekt met studs? Oohja én met een wit panterprintjurkje van Moschino eronder. Dat was trouwens niet het enige Moschino item dat wij zagen…

Net als Taylor heeft Madonna een paar van haar celebrity vrienden opgetrommeld om een cameo te maken in haar clip: Rita Ora, Nicki Minaj, Beyoncé, Kanye West, Miley Cyrus, Chris Rock en Moschino gezicht Katy Perry. Nicki kreeg de eer om eens tukje voor Madge te rappen en de rest playbackt ‘Bitch I’m Madonna’. De cameo die wij het allerleukst vonden was die van Alexander Wang. In zijn typische zwarte kledij en met zijn lange haren gaat de designer helemaal los op Madonna’s nieuwste lied.

Je bekijkt de nu al veelbesproken clip hieronder!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties