0

joan rivers interview 150Je kent vast wel het programma Fashion Police op zender E! waarin Joan Rivers samen met een driekoppige jury haar uitgesproken mening geeft over de outfits van de celebs. Joan kan anderen prima van kritiek voorzien, maar als ze zélf kritiek krijgt blijkt ze hier toch niet zo goed mee om te kunnen gaan.

Tijdens een interview met CNN over haar nieuwe boek ‘Diary of a Mad Diva’, kreeg Rivers de vraag waarom ze bont draagt op de cover van haar boek. Deze vraag schoot helemaal in het verkeerde keelgat bij de blondine en ze werd dan ook woest. “Draag jij leren schoenen?”, vroeg ze aan de CNN-journaliste. Toen de interviewster dit beaamde, zei Joan: “Houd dan je mond”.

Voordat ze haar microfoontje af deed en weg wilde stormen gaf ze nog even, een voor haar bekende, sneer naar de journaliste. ”Ik maak mensen al vijftig jaar aan het lachen. Mijn boek is grappig. Ik draag bont dat 15 jaar geleden is gedood. En ik werk voor dierenrechtenorganisaties. Stop hiermee. Jij bent niet degene die iemand zou moeten interviewen over humor. Sorry!”.

Benieuwd naar dit filmpje? Bekijk hem snel hieronder!

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties