0

bey jayPower koppels zijn van die stelletjes waar iedereen tegenop kijkt. In Amerikaanse films zijn het de aanvoerdster van de cheerleadsquad en de ster van het rugbyteam maar in de real life muziekwereld zijn het ongetwijfeld Jay Z en zijn prachtige vrouw Beyoncé.

Ze zijn het koppeltje met de grootstegezamenlijke invloed op muziek. Jay Z als rapper en producer en Queen Bey als popster. Naast dat ze beide muziek legendes zijn, zijn ze ook een oprecht lief en leuk koppeltje. Voor Hollywood begrippen zijn ze al heel lang bij elkaar, ze hebben een lief dochtertje en hoe vaak er ook geruchten gaan dat ze uit elkaar gaan, blijken dit altijd roddels te zijn.

Ter ere van hun 7e huwelijks anniversary heeft Jay Z een klein stukje van de mysterieuze bruiloft van het stel op Instagram geüpload. Tijdens hun gezamenlijke On the Run tour vorig jaar lieten ze stukjes zien van hun home videos, waaronder beelden van hun bruiloft, maar voor de rest bleef hun speciale dag een groot geheim. Dit is dus de eerste keer dat het hele internet kan meegenieten van (een mini stukje van) hun bruiloft, bedankt Jay Z!

Bekijk het filmpje hieronder.

(Beeld: www.instagram.com/officials_c_)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties