0

Rens Doutzen powerfoodRens Kroes is in Nederland ondertussen net zo een bekende naam als Doutzen Kroes. Met haar website en inmiddels twee kookboeken kroop Rens uit de schaduw van de modellencarrière van haar zus. In plaats van ‘zusje van’ is Rens op zich een gevestigde naam.

Gisteren was de presentatie van Rens haar tweede kookboek: Powerfood van Friesland naar New York. Natuurlijk was haar jetsettende zus Doutzen erbij om haar te supporten op dit bijzondere moment. Samen met haar moeder keek Doutzen trots toe toen Rens haar boek presenteerde én plaatste hier natuurlijk een leuk kiekje van op Instagram. Op die foto zien we Rens in een tof broekpakje van denim met een spannende cut-out bij haar middenrif. Ook Doutzen ziet er stralend uit in een simpele grijze jurk. Beide dames dragen hun jaloersmakende volle bos blonde haren los over hun schouders.

De Telegraaf, die bij de launch aanwezig was, legde de tranen vast die bij Rens van blijdschap over haar gezicht rolden. Ook spraken zij Doutzen en de moeder van de succesvolle zusjes over Rens’ nieuwe boek en hoe trots de twee op haar zijn. Ze wisten ook nog even snel Doutzen haar favoriete recept te ontfutselen, dat zijn de Vietnamese summer rolls, die gaan we dus snel  uitproberen!

Bekijk het filmpje hieronder.

  • Rens Doutzen powerfood
    @doutzen: "Proud of you @renskroes #powerfood2"
  • Powerfood 2
    @renskroes: "And.... It's out! POWERFOOD - numbaaa 2 Thank you @tanjaterstappen (!) @bulent1974 @jantine_crezee @roosmarijnnuijens @anne_timmer @rensvdploeg #lieke&pim @yokaw ! ! !"

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties