0

Doutzen in Karlito campagneWij zijn helemaal gek van Fendi’s Karlito collectie! De capsule collectie die Karl Lagerfeld voor Fendi ontwerpt, slaat internationaal bij alle modemeisjes aan omdat de collectie gek, grappig en fun is; precies wat mode soms moet zijn. Na beelden van Kendall Jenner in de collectie is nu ook onze eigen Doutzen Kroes gestrikt om ons lekker te maken om de kleding.

Een kleine teaser is namelijk vrijgegeven van Doutzen, Joan Smalls, Kendall Jenner en Lily Donaldson in de Karlito collectie en wij smullen ervan. Doutzen en de anderen zijn zoals altijd hartstikke vrolijk en ze matchen dan ook helemaal met de komische collectie. Doutzen draagt een trui met het Karlito poppetje erop, een rugzak en jeans met Karlito en zelfs harige Karlito schoenen. Hoe gek de outfit ook klinkt, Doutzen (en de andere meiden trouwens ook) zien er hartstikke leuk uit!

De grote vraag in het filmpje is gelijk ook de hashtag van de campagne: #whereiskarlito? Het antwoord? Overal! Op alle items die de modellen dragen is het grappige haren bolletje te zien!

See for yourself en bekijk de preview van de Karlito campagne hieronder!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties