0

Schermafbeelding 2014-10-20 om 10.22.02Heb jij een gouden idee maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je bedrijf? ING schiet je dan te hulp met Jumpstart: hiermee ondersteunt ING studenten om hun geniale concept om te zetten in een echte start-up!

(advertorial)

Vorige week zondag was het zover: uit de maar liefst 300 ingestuurde business ideeën van jonge ondernemende studenten mochten 27 hun idee pitchen tijdens het Jumpstartweekend in Club AIR in Amsterdam. Flex-Appeal en Talentsbook zijn tijdens de grote finale van de ING Jumpstartcampagne door de jury, waar ILFN’s founder & director Annic van Wonderen de leiding over had, unaniem gekozen tot winnaars van ING Jumpstart 2014.

Ruben Wieman en Vincent de Wit zijn de bedenkers van Flex-Appeal, een platform waar studenten eenvoudig het dienstrooster van hun bijbaan ter overname of ruil kunnen aanbieden. Talentsbook is bedacht door Issam Moustaine en Najim el Bouchtaoui. Het is een website voor werkzoekende studenten, die het solliciteren met een ‘like’ mogelijk moet maken.

Bekijk een video van het Jumpstartweekend hieronder!

www.ing.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties