0

thumb chanel 150Vorige week deelde Gisele Bündchen een foto waarop zij te zien was met een gigantisch Chanel surfbord. Dit duidde uiteraard op de nieuwe Chanel N°5 campagne, waar zij het gezicht van is samen met de Nederlandse acteur Michiel Huisman.

En inderdaad de campagne heeft deels plaatsgevonden op het strand, waar we Gisele als een zeemeermin door het water zien glijden. Ze bracht ons heel even op een dwaalspoor met de strandfoto die ze eerder deelde op social media maar de winterse sfeer waar we op hoopten bij deze najaarscampagne komt er ook in voor.

In het sprookjesachtige New York is het andere deel van de reclame geschoten. De prachtige verlichte stad heeft een Chanel tintje gekregen door grote lichtbordenvan het logo van het Franse modehuis. Gisele ziet er stunning uit, zoals altijd, en is ook te zien met een klein jongetje.

Helaas zien we nog niet hoe Michiel Huisman in deze nieuwe campagne schittert maar Chanel belooft ons dat er binnenkort meer aankomt. Wij kunnen niet wachten op de rest van de beelden!

Bekijk de allereerste beelden alvast hieronder.

  • PA2014_01_0032_bis
  • PA2014_01_0030

www.chanel.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties