0

cara 150Dit jaar konden we vooral van Cara Delevingne genieten in stunning campagnes van alle merken waar zij het gezicht van is, zoals die van Burberry en Chanel. In 2015 neemt het model geen genoegen meer met alleen een foto en zullen we haar steeds meer als actrice gaan zien.

Cara Delevingne sleept de ene naar de andere rol binnen en Hollywood loopt weg met de actrice in spe. Zo zagen we haar al dit jaar in de film The Face of an Angel en zullen we haar volgend jaar in veel meer films tegenkomen. In juli 2015 kunnen we het topmodel op het witte doek bewonderen voor haar rol als zeemeermin in Pan.

Natuurlijk duurt dat nog veel te lang, maar gelukkig is vandaag de trailer uitgebracht van deze sprookjesfilm. Hierin zien we haar collega’s als Hugh Jackman die rol heeft van Blackbeard en Rooney Mara als Tiger Lily. We vangen ook een glimp of van Cara terwijl haar lokken dansen door het water. Natuurlijk is de Britse it-girl ontzettend trots en deelde dit op haar Instagram. Niet gek voor een actrice die pas begonnen is en nu al een rol te pakken heeft in een film van Joe Wright.

PAN #Mermazing

Une vidéo publiée par Cara Delevingne (@caradelevingne) le

  • cara
    Cara Delevingne: "Mermazing! So excited for you to see the Pan trailer! It's gonna be a wonderful movie"

www.instagram.com/caradelevingne

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties