0

Olivia Palermo wedding adviceOlivia Palermo is inmiddels al bijna een jaar gelden getrouwd met haar (en onze) droomprins Johannes Huebl. Door hun intieme surprise wedding en Olivia’s bijzondere kledingkeuze krijgen we maar al te graag advies van OP over het plannen van een bruiloft.

Dat is precies wat Popsugar dacht toen zij een interview met de socialité hadden. Ze konden het namelijk niet laten Olivia te vragen naar haar ultieme tip voor het plannen van een bruiloft. Het antwoord was bevrijdend en verrassend: ‘do what you want, it’s YOUR wedding’. Zeker in de VS, waar aan een bruiloft een heleboel ‘regeltjes’ zijn gebonden, kan dit voor vrouwen een bevrijdende gedachte zijn. Volgens Olivia hoef je je niet te houden aan die beperkende regeltjes zoals bijvoorbeeld het dragen van een traditionele trouwjurk, dat deed OP zelf natuurlijk ook niet!

In het filmpje laat Olivia ook weten dat ze gevleid is door de nieuwste bruidsjurken trend die zij heeft gestart. Menig bridal salon heeft sinds haar bruiloft namelijk een korte broek/romper/grote rok combinatie in de rekken hangen.

Bekijk het interview hieronder!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties