0

Hakken tipHakken houden ons iedere keer weer voor de gek. Ze zien er zó mooi, zó elegant en zó vrouwelijk uit. Ze zijn zó verleidelijk om aan te schaffen, maar als je dan opnieuw bent gezwicht voor een prachtig paar killer heels wordt dit mooie sprookje snel verstoord. Na een klein half uur kan je er namelijk echt niet meer op lopen…

Klinkt dit bekend? Dan heb je misschien iets aan de bijzonder goede tip van Wendy Nguyen van Wendy’s Lookbook. Met een simpele check voordat jij je creditcard trekt, kan je namelijk bepalen of je goed op de hakken kan lopen of dat je ze moet laten staan.

Als je de schoenen past moet je ten eerste altijd beide passen, sta daarna rechtop met je voeten op schouderbreedte. Als je nu je hak ongeveer 2,5 centimeter (1 inch) uit de schoen omhoog kan wippen dan is de hoogte van de hak do-able voor jou.

De truc werkt natuurlijk niet bij laarsjes en schoenen met een enkelbandje of iets dergelijks, maar na genoeg oefening heb je het trucje niet meer nodig en kan je dat op gevoel wel inschatten.

Bekijk de hele tutorial hakken lopen van Wendy (inclusief de tip) hieronder.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties