0

Scream QueensBen jij een echte seriekijker? Dan ben je áltijd op zoek naar een nieuw pareltje. Het liefst een voor tussen alle ‘serieuze en zwaardere’ series door, iets als Gossip Girl of Pretty Little Liars misschien? U vraagt, wij leveren, want dit is de perfecte nieuwe serie voor een lichte noot.

Scream Queens is een soort combinatie van Pretty Little Liars meets de ‘filmklassieker’ Scream. Een groepje zusters van een studentenvereniging worden opgejaagd door een seriemoordenaar en tijdens deze achtbaanrit worden al hun dirty little secrets opgegraven. Het klinkt als een heerlijk tijdverdrijf en daar bovenop kan je je verheugen op preppy outfit inspiratie, want de meiden gaan natuurlijk wel in sorority-stijl gekleed.

Bovendien zijn er een aantal bekende namen in de serie te zien: Emma Roberts, Lea Michele en Ariana Grande. Vanaf 22 september komt de serie in de VS op de televisie en zullen we weten of Scream Queens de hype waar kan maken. We worden direct in de watten gelegd, want de serie zal van start gaan met een dubbele aflevering!

Bekijk hieronder alvast de trailer van de show, dan weet je of je 22 september in je agenda moet zetten!

(Tekst: Milan van Vugt )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties