0

Flinge150Winkelen moet van tijd tot tijd gewoon gebeuren, het liefst in een gebied waar al onze favoriete winkels zich hebben verzameld. Soms willen we echter ook wel eens wat anders dan de Kalverstraat of de Negen Straatjes. Tips voor nieuwe shop gebieden zijn dus altijd welkom.

Gelukkig zoekt NLstreets ieder jaar voor ons uit wat het leukste winkelgebied van het land is. Dit jaar gaat de Groningse Folkingestraat met de eervolle titel naar huis. Deze straat mag zich een jaar lang de leukste winkelstraat van Nederland noemen en waarschijnlijk een heleboel nieuwe bezoekers verwelkomen. In de Folkingestraat vinden we volgens NLstreets een “stijlvol stukje Groningen met veel verborgen winkels en galleries”. De Groningers vinden de Folkingestraat dan ook een terechte winnaar.

De verkiezing kwam dit jaar maar langzaam op gang, maar op de laatste dag ontstond er een ware race tussen de Kleine Kerkstraat (Leeuwarden) en de Folkingestraat. De race is uiteindelijk dus gewonnen door de Folkingestraat met een verschil van maar 90 stemmen. De andere acht genomineerde straten lagen ver achter de twee koplopers.

Wij zijn benieuwd en maken binnenkort graag een tripje naar het noorden!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties