0

Schermafbeelding 2015-04-28 om 14.06.11Steeds meer modehuizen zetten video’s en videocontent in om hun producten te promoten. Niet alleen als reclameblokken op TV, maar ook filmpjes die alleen op het internet circuleren en zo hun producten promoten. Deze filmpjes hebben vaak een aparte insteek en zijn hartstikke leuk om te bekijken!

Ook Dior begint een filmpjes campagne op het internet. In de aanloop naar de lancering van de Rose de Vents sieraden collectie, rond 3 juni, worden de filmpjes vrijgegeven. Het zijn aandoenlijke, geanimeerde beelden waarin telkens een ontmoeting met Christian Dior wordt nagebootst. In het eerste filmpje zien we Christian en Victoire de Castellane (de illustratrice) die samen een feestje plannen en alleen maar de Rose de Vents sieraden nodig hebben om de kamer te verlichten.

In iedere video staat één van de vier kostbare gebruikte materialen centraal: parelmoer, roze opaal, turquoise of lapis lazuli. De collectie zal bestaan uit vier armbanden, vier kettingen en één lange ketting. Helaas voor ons zijn de items vrij prijzig. De prijzen lopen namelijk van 1.350 tot 8.000 euro…

Bekijk hieronder het eerst filmpje in de reeks!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties