0

party instinct 150Nachtvlinders opgelet! Desperados, het merk van het heerlijke verfrissende biertje, support met hun #PartyInstinct concept artiesten die het uitgaansleven kleur geven. Voor hun eerste event sloot Desperados hun handen ineen met electro formatie Nobody Beats The Drum en dat resulteerde in een super coole nacht!

(advertorial)

Het feestje, de eerste van de drie die Desperados zal organiseren, vond plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam. Nobody Beats The Drum werkte eerder al samen met motion designer Maxmana en illustrator Levi Jacobs om hun knaller van een single Let It Go te voorzien voor een mooie videoclip en ook het #PartyInstinct feest voorzagen zij van een visueel spektakel. De line-up van de avond bestond naast Nobody Beats The Drum ook uit Sevdaliza, TDTMCM, Cursed P en DMC Krew (UK). Een heerlijke mix van hiphop, indierock, house en electro dus!

Meer weten over de samenwerking tussen Desperados, Nobody Beats The Drum, Maxmana en Levi Jacobs? Bekijk dan snel hieronder de behind the scenes video met beelden van het feestje en de opnames van de videoclip!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties