0

victorias secret super bowl reclame 2015 150Dit weekend is het zover: de Super Bowl vindt aanstaande zondag plaats in de VS en naar dit sportevenement kijken miljoenen mensen wereldwijd. Logisch dat veel merken flink wat neertellen voor een reclame. Victoria’s Secret leek met een spectaculair filmpje te komen, maar nu blijkt dat dit niet helemaal het geval is.

Vorige week werden we lekker gemaakt met Victoria’s Secret Angels Doutzen, Adriana, Candice, Behati en Lily die achter de bal aan rennen en elkaar te lijf gaan. De échte Victoria’s Secret commercial die gedraaid zal worden tijdens de Super Bowl is een stuk zoetsappiger.

In dit filmpje is te zien dat de dames, natuurlijk gehuld in lingerie, in verschillende poses zwoel de camera in kijken. Dat scenario kennen we nu wel en lijkt niets op de spannende introductie ervan. Daarnaast is Doutzen ingeruild voor Karlie Kloss en Alessandra Ambrosio: de Hollandse schone komt totaal niet in het filmpje voor maar wél in het American Footbal videootje dat we vorige week zagen. Apart én heel jammer!

Toch nieuwsgierig naar het filmpje? Bekijk ‘m hieronder en vergelijk ‘m meteen met de introductievideo.

www.victoriassecret.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties