0

vs angels gaan elkaar te lijf super bowl 2015 150Op 1 februari is het zover: dan wordt hét sportevenement van 2015 uitgezonden en kijkt heel de VS en een groot deel van de wereld naar de zogenaamde Super Bowl. Naast de sport en de artiesten die optreden, Katy Perry en Lenny Kravitz hebben dit keer de eer om op te treden, spelen ook de reclames tijdens de pauze van de wedstrijd een grote rol.

Alleen de grootste merken kunnen tijdens de break hun producten promoten omdat het natuurlijk flink wat geld kost, maar daar krijg je ook heel wat aandacht voor terug. Victoria’s Secret maakte voor het eerst sinds 2008 weer een speciale Super Bowl commercial die natuurlijk in het teken staat van American football. Hoofdrolspelers zijn Angels Doutzen, Adriana, Candice, Behati en Lily die zichzelf in American football outfitjes hebben gehesen en elkaar te lijf gaan, althans zo lijkt het (er zijn vast body doubles gebruikt) om te scoren. Ondertussen wordt er flink wat gekreund.

De reclame is, anders dan normaal, voornamelijk op mannen gericht. Zij worden aan het einde van het filmpje er vriendelijk aan herinnerd dat het bijna Valentijnsdag is en waar kun je nou beter een cadeau kopen voor je vriendin of vrouw dan bij Victoria’s Secret?

Bekijk een teaser van de uiteindelijke Super Bowl reclame van Victoria’s Secret hieronder!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties