0

video 150Alexander Wang en H&M blijven ons maar bestoken met allemaal voorproefjes van de collectie die nu echt bijna in de winkels zal hangen. Zagen we op hun sociale media al een korte versie van het campagne filmpje voorbij komen, nu onthullen ze de volledige versie.

De kleding is geen verrassing meer in deze campagnevideo, want die hebben we al gezien op de campagnefoto’s en tijdens de modeshow. Ondanks dat blijft deze samenwerking ons verrassen, want het sportieve dat de kleding uitstraalt wordt vertaald in een soort Hunger Games-achtige setting. Het voelt tijdens het kijken van dit filmpje alsof je een game aan het spelen bent, waar de modellen jouw spelers zijn.

En dit zijn niet de minste, want we zien onder andere Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Natasha Poly en Isabeli Fontana voorbij schieten. Nu we alles van de Alexander Wang x H&M campagne hebben gezien is het nu echt aftellen geblazen tot we de collectie eindelijk kunnen gaan bemachtigen. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover!

Ben je benieuwd naar de volledige campagnevideo? Bekijk hem dan hieronder.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties