0

virtuele paskamer avaShoppen is leuk, maar heb jij ook zo’n hekel aan dat gedoe in de paskamer? De stinkende, warme hokjes met felle lampen en veel te duidelijke spiegels worden het liefst vermeden, maar soms moét je wel passen.

Daar heeft de Bijenkorf nu een oplossing voor! Het warenhuis gaat namelijk beginnen met virtuele 3D-paskamers. Nooit meer omkleden in een veel te klein hokje om er vervolgens achter komen dat alles wat je hebt gepakt, niks is! Jeej!

Helaas is het nog niet zo perfect. Op het virtuele scherm zie je je spiegelbeeld in de kleding, maar je weet natuurlijk niet of je het daadwerkelijk past. Ook ziet je spiegelbeeld er uit alsof je een soort Sims-poppetje bent geworden (met als bijkomstig voordeel dat je wel direct een foto kunt maken en via social media aan je vrienden kunt laten zien).

Natuurlijk is het wel gewoon heel erg grappig om eens te bekijken én hopelijk wordt het in de toekomst verbeterd. Voor nu heeft de Bijenkorf een greep gedaan uit hun nieuwe zomercollectie voor mannen en vrouwen en kun je die binnenkort op jezelf testen in de winkel.

Ben je benieuwd? Op 15 tot en met 20 april kun je het checken in Amsterdam, op 22 tot en met 25 april moet je ervoor naar Den Haag, op 29 april tot en met 4 mei hebben de mensen in Rotterdam geluk en tenslotte kun je jezelf van 5 tot en met 11 mei op het 3D-scherm bekijken in Eindhoven.

Bekijk hieronder een filmpje om te zien hoe de virtuele paskamer in z’n werk gaat.

www.debijenkorf.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties