0

Christy Turlington Every woman countsChristy Turlington Burns is één van de ‘originele’ supermodellen, maar bovenal een práchtig mens dat zich sinds de moeizame geboorte van haar kind inzet voor moeders over de hele wereld. Met haar nonprofit organisatie Every Mother Counts vraagt Christy aandacht voor moeders over de hele wereld.

Voor haar organisatie heeft Christy zélf een filmpje geregisseerd. Hierin wordt het dragen en baren van een kind vergeleken met het rennen van lange afstanden. Op verschillende plekken zijn hardloopwedstrijden gehouden om geld op te halen voor het goede doel onder het mom van every mile matters. Als een bevalling van start gaat, is het namelijk essentieel om goede zorg binnen handbereik te hebben. Christy had tijdens haar bevalling last van ernstige complicaties, complicaties die aan een hele hoop andere moeders het leven zou hebben gekost als er geen goede zorg in de buurt was.

Naast de video is Christy op het moment ook een samenwerking aangegaan met jeansmerk Citizens of Humanity. Voor het label ontwierp Christy een capsule collectie met fashionable zwangerschapsbroekenVan iedere Citizens of Humanity x Every Mother Counts jeans die wordt verkocht gaat $40,- naar Christy’s goede doel. Ben je zelf zwanger, of is je zus, beste vriendin of nichtje zwanger, koop dan zo een mooie broek voor haar en help ook een andere moeder!

Bekijk het door Christie geregisseerde filmpje hieronder. Je kan hieronder ook een paar van Chrtistie’s Citizens of Humanity jeans bewonderen en hier koop je ze.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties