0

choupette 150Naast Grumpy cat is Choupette, de kat van ontwerper Karl Lagerfeld, één van de beroemdste katten ter wereld. Met haar eigen sociale media kanalen, diverse mode- en cosmeticalijnen en een eigen boek kon een eigen filmpje natuurlijk niet uitblijven.

De adorable witte fluffy kat is vanaf deze maand te zien als muze in de nieuwe collectie van Karl Lagerfeld. De designer koos ervoor om met deze accessoirelijn niet haar schattige kant te benadrukken, maar juist de monsterlijke. Daarom zien we Choupette met vlijmscherpe tanden en haar normaal lieve blauwe ogen zien er angstaanjagend uit. Natuurlijk moet deze lijn goed gepromoot worden en daarom krijgt Choupette haar eigen cartoon.

In het getekende filmpje zien we de ‘lieve’ Choupette in haar appartement in Parijs, met uitzicht over de Eiffeltoren. Als zij even een dutje gaat doen, verandert de kat in één klap in haar monster versie. Dit blijft ze tot we de hand met signature handschoen van Karl in beeld zien komen en Choupette weer terug verandert in het adorable huisdier hoe we haar kennen.

Ben je benieuwd naar de cartoon van Choupette? Bekijk dan onderstaand filmpje.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties