0

chanel film 150Vorige maand werd bekend gemaakt dat Chanel Pharrell Williams heeft ingeschakeld voor een speciale film. In de movie van het Franse modehuis zal de pre-fall collectie worden getoond en de eerste langverwachte eerste sneak peek is nu naar buiten gebracht!

Volgende maand, op 2 december om precies te zijn, zal Chanel haar pre-fall collectie showen in een prachtig kasteel in Oostenrijk en de video heeft hetzelfde thema. We zien naast de zanger het gezicht van Cara Delevingne. Het topmodel is omgetoverd tot Prinses Sisi en Pharrell doet niet onder voor een Disney prins. De twee dansen zwierig in prachtige kledij door een balzaal, terwijl zij hun gezamenlijke nummer ‘CC The World’ ten gehore brengen.

De film ‘Reincarnation’ is door Karl Lagerfeld himself geregisseerd en dit levert prachtige Chanel waardige beelden op. Een dag voor de modeshow zal de gehele film worden getoond op de site van het Franse merk. Natuurlijk zijn we razend benieuwd of we aankomende 2 december de modellen ook in prinsessenjurken over de runway zien paraderen tijdens de Métiers d’art show, maar eerst kijken we uit naar het vervolg van deze sneak peek.

Ben je benieuwd naar de sneak peek van de Chanel film ‘Reincarnation’? Bekijk dan onderstaand filmpje.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties