0

chanel reincarnation pharrell cara filmpje 150Vandaag zijn alle modeliefhebbende ogen niet alleen gericht op de Victoria’s Secret show in Londen: op deze dinsdag vindt namelijk ook de Chanel 2014/15 Métiers d’art show plaats in het Oostenrijkse Salzburg! Speciaal voor deze show heeft Karl Lagerfeld een minifilm opgenomen met in de hoofdrol muze Cara Delevingne en Pharrell Williams.

Laatst kon je al een preview zien van het filmpje, maar nu staat de complete video online! Het verhaal speelt zich af in Salzburg 1954: Gabrielle Chanel, gespeeld door Geraldine Chaplin, verblijft in een hotel in de Oostenrijkse stad en ontmoet daar een liftjongen, de rol van Pharrell Williams, die een jacket aanheeft welke de uiteindelijk inspiratiebron wordt voor het iconische Chanel jasje.

Cara Delevingne werkt als een bediende in het hotel waar Pharrell de liftjongen is én waar Gabrielle Chanel verblijft. Rond middernacht kan er natuurlijk van alles gebeuren en je ziet dat Cara, gehuld in een gigantische Chanel jurk, wordt omgetoverd tot prinses Sissi en Pharrell verschijnt als prins Franz Josef en de twee een waltz dansen.

Bekijk de korte film, waarin Cara ook een vocale rol heeft (wow, is dat écht haar stem?!), hieronder! Nieuwsgierig naar de behind the scenes? Bekijk die daaronder!

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties