0

cara 150Eén keer eerder hebben we al van Cara Delevingne mogen genieten in een trailer. The Face of an Angel zal in Nederland echter pas vanaf 9 juli in de bioscopen te zien zijn. In de tussentijd kunnen we genieten van de tweede trailer waar Cara in schittert.

In Paper Towns, een verfilming van een boek van de schrijver die ook The Fault in Our Stars schreef, heeft Cara opnieuw een rol in een grote productie te pakken. Cara speelt Margo, een avontuurlijk en onweerstaanbaar meisje. Haar buurjongen is duidelijk verzot op haar, want hij opent de trailer met de volgende woorden: “The way I figure it, everyone gets a miracle, my miracle was that I wound up living across the street from Margo Roth Spiegelman”

Met deze rol heeft Cara haar eerste hoofdrol te pakken. Margo is een populair meisje die samen met haar buurjongen het lijk vindt van een man die zelfmoord heeft gepleegd. Na deze ontdekking verdwijnt ze. Voor haar buurjongen en zijn vriendengroep laat ze een soort speurtocht achter om haar te vinden. In de tussentijd leert ze hen over liefde en leven in het moment.

De film zal helaas pas 30 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd kunnen we genieten van de trailer, waarin het model haar tegenspeler zoent.

Bekijk de trailer hieronder.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties