0

ugly boy 150Cara Delevingne mag dan op dit moment één van de meest succesvolle modellen zijn die we hebben, maar zij wil zich liever richten op haar acteercarrière. De Britse heeft al in vijf verschillende films een rolletje te pakken en doet daarnaast nog wat andere werkzaamheden voor de camera.

Als jij bekend bent met de Zuid-Afrikaanse rappers van Die Antwoord, dan weet jij vast dat hun videoclips altijd spraakmakend zijn. Voor hun allernieuwste nummer Ugly Boy riep het tweetal de hulp in van een handje vol celebs. Zo zien we Dita von Teese, Marilyn Manson, Flea van de Red Hot Chili Peppers, de ATL Twins en Jack Black schitteren in de duistere clip. En het model Cara Delevingne heeft ook een rolletje gescoord.

We zien haar samen met Ninja terwijl zij een beschilderd gezicht heeft van rood-witte figuren. Dansend en met speelgoedpistolen in de weer vormen nog de normaalste scenes uit de video. Alleen dan komt het moment dat Cara de broek van de rapper naar beneden trekt, wat bijna ervoor zorgt dat zijn edele delen vol in beeld zijn. Het model kan er hard om lachen, maar wij hadden ons liever niet blootgesteld aan dat beeld.

Ben je benieuwd naar de videoclip van Die Antwoord met Cara Delevingne erin? Bekijk hem dan hieronder.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties