0

CaitlynWe zagen Caitlyn Jenner voor het eerst op ‘die’ Vanity Fair cover. Ze was elegant, mooi, vrouwelijk en zacht, alles dat een vrouw zou willen zijn en meer. Sinds haar debuut op de cover van het tijdschrift hebben we echter niet meer heel veel van haar gezien.

Ze poste zelf een enkele foto op haar Twitter, maar nooit alleen, en we zagen haar in de trailers van I am Cait. Gisteravond verscheen ze echter voor het eerst op een avondje uit in New York sinds ze als vrouw door het leven gaat. De paparazzi foto’s die zijn gemaakt terwijl ze een LGBT bijeenkomst verliet, zijn de eerste waarop we haar schoonheid goed kunnen bewonderen. deze keer zijn ze niet bewerkt en dus ‘puur natuur’.

Het oordeel? Cailtyn is prachtig! Ze ziet er goed uit in een bodycon jurkje dat zo uit de kast van een van haar stiefdochters had kunnen komen, haar haren golven los over haar schouder en ze loopt op een elegant hakje.

Benieuwd naar de paparazzi foto’s van Caitlyn? Die vind je hier. Hieronder bekijk je de nieuwe promo van de docu serie I Am Cait.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties