0

CAitlyn Jenner 640Na Caitlyn Jenners stylish verschijning op de straten van New York wisten we één ding zeker: het is een elegante vrouw met een verfijnde smaak. Ze draagt graag vrouwelijke, formfitting jurken en rokken en doet dit ze met zelfvertrouwen en trots. Het was nu alleen nog maar wachten op haar eerste rode loper verschijning.

Gisteravond was het zover. Caitlyn Jenner zou voor het eerst op een openbaar glamoureus event verschijnen, om precies te zijn bij de ESPY Awards, en ze zag er prachtig uit! Dit was de verdienste van de styliste van Angelina Jolie én een witte adembenemende wikkeljurk van Versace. Aan haar voeten droeg ze elegante, open Stuart Weitzman sandalen en natuurlijk had ze de benodigde sieraden in en om.

Op deze bijzondere avond mocht Caitlyn de Arthur Ashe Courage award in ontvangst nemen, om te laten zien dat de sportwereld haar support (ESPY staat voor Excellence in Sports Performance Yearly). Ze gaf een ontroerende toespraak nadat ze de award in ontvangst had genomen en bedankte vooral ook haar familie, die in groten getale aanwezig was. Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie waren er allemaal bij, evenals Caitlyns moeder en haar kinderen uit haar eerdere huwelijken. We kunnen je ook alvast verklappen dat niet iedereen het droog hield tijdens Caitlyns speech!

Bekijk hieronder de speech van Caitlyn en bewonder direct haar prachtige jurk!

  • CLIQUE ESPY'S
    Kim: "CLIQUE #ESPY'S"

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties