0

150Blake Lively wist dit jaar flink de spotlights naar zich toe te trekken op elk rode loper event waar ze kwam. De actrice heeft een goed gevoel voor mode en ook nu ze zwanger is, weet ze ook altijd wel een te gekke look neer te zetten. Ze kan zelfs nog geen afstand nemen van haar killerheels en blijft maar shoppen bij Louboutin ondanks haar dikker wordende buik.

De ex-Gossip Girl stond dit jaar nog te poseren voor de Gucci Prèmiere parfum campagne, dus het was voor Gucci dan ook goede timing om maandag een kort interview met Blake online te gooien waarin ze leuke details geeft over haar kerst. De actrice groeide op in Los Angeles, waar ze natuurlijk geen sneeuw of andere weersomstandigheden kennen dan sunny weather. Om dan toch met haar familie een kerstgevoel aan te wakkeren, lieten ze heerlijke kaarsen met dennengeur branden. Deze geur doet haar altijd denken aan kerst en als ze het ruikt krijgt ze er gelijk twinkelende oogjes van.

Blake heeft nog twee oudere zussen en twee oudere broers dus je kan wel stellen dat ze vroeger met een groot gezin kerst aan het vieren waren. Haar familie hield er wel nogal gezellige, maar vreemde kersttradities op na. Naast dat de nodige gingerbread houses werden gebouwd, lag het hele gezin namelijk de hele dag samen in bed films te kijken en te kletsen. Blake windt er geen doekjes om dat ze het liefst een grote familie wilt samen met hubby Ryan Reynolds. Het ligt er dan ook dik bovenop dat Blake deze kersttradities in ere wilt houden.

Bekijk het filmpje hieronder.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties