0

Schermafbeelding 2013-12-31 om 08.20.26Beyoncé heeft een roerige 24 uur achter de rug. Heeft ze net haar verontschuldigingen aan kunnen bieden aan een paar boze astronauten en hun familieleden komen haar religieuze fans alweer met spreekwoordelijke hooivorken achter haar aan.

De nieuwe videoclip van Beyoncé, XO, begint met een audio die opgenomen is net nadat het ruimteschip de Challenger in 1986 neerstortte. Het ruimteschip explodeerde 73 seconden nadat het opsteeg vanuit het Kennedy Space Center. Nabestaanden menen dan Bey oude wonden opent en de spot drijft met het ongeluk. Waarop Beyoncé verklaarde: ‘The song XO was recorded with the sincerest intention to help heal those who have lost loved ones.’ De zangeres voegde eraantoe dat het ons moet herinneren aan het feit dat onverwachte dingen kunnen gebeuren. ‘love and appreciate every minute that you have with those who mean the most to you.’

Even later raakte Bey opnieuw in opspraak nadat zij een foto van zichzelf op Instagram plaatste waarbij zij als Jezus poseert voor het schilderij, het laatste avondmaal van Leonardo DaVinci. Beyoncé zit precies in het midden op de plek van Jezus en dat stuitte behoorlijk wat fans tegen de borst.

Bekijk de clip en foto hieronder. Is de video niet zichtbaar in de app? Klik dan hier.

Schermafbeelding 2013-12-31 om 08.10.12

De foto die Beyoncé op haar Instagram account plaatste en voor veel ophef zorgde.

www.instagram.com/beyonce

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties