0

VIDEO Beyonce wordt door fan van podium afgetrokkenVallen op het podium, teksten en danspasjes vergeten: sommige artiesten laten zich door niets uit het veld slaan. Zij weten dat wat er ook gebeurd, the show must go on! Beyoncé toonde dit maar weer eens tijdens een optreden in Brazilië.

Dat Beyoncé een professional is, bewees ze eerder toen tijdens een optreden haar lokken vast kwamen te zitten in een ventilator en ze kalm door zong. Afgelopen weekend trad de zangeres op in Sao Paulo en kwam ze weer voor een verrassing te staan. Tijdens het nummer ‘Irreplaceable’ werd Beyoncé uit het niets van het podium getrokken door een enthousiaste fan.

De man, die voor de gelegenheid zijn shirt had uitgetrokken, greep zijn kans toen zijn idool voor hem neerhurkte. Hij sloeg zijn armen om Beyoncé heen en trok haar naar zich toe. De zangeres werd direct door haar bodyguards het podium weer opgetrokken en ging onverstoorbaar door met zingen en dansen in haar blauwe pailletten jumpsuit. ‘It’s all right‘, maande ze het publiek tot stilte.

Toch onderbrak ze even de show om de fan te vragen naar zijn naam. ‘It’s ok, thank you. I love you too,’ vertelde ze de fan. Om vervolgens het optreden weer voort te zetten. En dat maakt haar met recht Queen B.

Bekijk de video hieronder!

Beyonce

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties