0

beyonce nicki minaj feeling myself 640Eén ding is zeker: er gaat nog een hoop veranderen in de muziekwereld. Artiesten zijn het zat dat je alles gewoon ‘gratis’ kunt downloaden of luisteren via Spotify en daarom hebben een aantal zich geschaard achter Jay Z’s streamingdienst Tidal.

Mede dankzij de hoge abonnementskosten gaat het nog niet al te lekker met Tidal maar gelukkig voor de rapper heeft hij een flinke schare artiesten die met hem er een succes van willen maken. Beyoncé heeft nu een nieuw nummer samen met Nicki Minaj gelanceerd en een klein stukje daarvan kun je bekijken op de zangeres haar Facebook pagina, maar om het complete nummer met video te bekijken moet je lid zijn van Tidal. Slim!

Gelukkig heeft iemand van de redactie toevallig een Tidal abonnement dus hebben we de video van Feeling Myself volledig kunnen bewonderen. Het is geschoten tijdens muziekfestival Coachella en het is een spektakel van kleurrijke outfits. We spotten heel wat Givenchy, Moschino, roze bontjassen en multicolour badpakken. Er wordt flink gefeest en Beyoncé en Nicki gooien fastfood in elkaars mond.

Nieuwsgierig naar de video? Hier kun je wat stills eruit bewonderen! Of word lid van Tidal

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties