0

Video beyonceHet is alweer mee dan twee jaar geleden dat Beyoncé beviel van haar eerste kindje, maar de zangeres deed er alles aan om zo snel mogelijk weer terug in haar oude shape te komen. Bey kwam tijdens haar zwangerschap ruim 30 kilo aan en dat moest er ook weer zo snel mogelijk af.

Nu ze eindelijk haar ‘oude’ lichaam weer terug heeft is ze super trots en dat inspireerde Beyoncé om vrijwel naakt in haar videoclips te verschijnen. In een nieuw fragment over het album onthult de Queen: “I worked crazily to get my body back. I wanted to show my body. I wanted to show that you can have a child and you can work hard and you can get your body back.”

Beyonce is in meerdere video’s in schaars geklede outfitjes te zien, maar vooral in de clip van het nummer Partition, waar Bey danst in een strip club is pikant. De dag waarop de zangeres zich verloofde met hubby Jay-Z was ook de dag van zijn verjaardag. Als cadeau nam Beyoncé haar kersverse verloofde mee naar een stripclub, waar de strippers een sexy showtje voor het paar opvoerde. Beyonce zegt: “I wish I was up there, I wish I could perform that for my man.” So that’s what I did for the video.’

Bekijk het fragment hieronder. Is de clip niet zichtbaar in de app? Klik dan hier.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties