0

beyonce mtv vma performance 150Tijdens de MTV VMA’s in 2011 trok Beyoncé het jasje van haar tuxedo open om aan de wereld te onthullen dat de zangeres zwanger was van haar eerste kindje. Nu, drie jaar later, was het optreden van Bey weer even epic en om nooit te vergeten.

Na wekenlange geruchten rondom een scheiding tussen powerkoppel Beyoncé en Jay Z betrad de queen het podium om haar collega’s en al haar fans nog maar eens te bewijzen waarom zij de beste is. In een optreden van maar liefst 15 minuten waarbij Bey een medley ten gehore bracht, blies ze alle voorgaande optredens omver, maar niemand was meer onder de indruk dan de kleine Blue Ivy.

Op de schoot van papa Jay genoot Blue van het optreden van haar moeder en wist af en toe een move mee te doen. Super cute! Maar, het allermooiste moment kwam toen het mini concert van Bey tot een einde kwam en hubby Jay Z samen met Blue het podium op kwam om zijn vrouw de Michael Jackson Vanguard Award uit te reiken.

Beyoncé barste in tranen uit toen Jay en Blue het podium op kwamen. Jay noemde haar de greatest living entertainer en haar dochtertje maar bleef klappen en riep “Yay, mommy”, waarna de ster het niet meer droog kon houden.

Bekijk de foto’s en video hier.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties