0

chanel metiers dart show 150Terwijl veel ogen dinsdag gericht waren op de Victoria’s Secret show, vond in Oostenrijk een heel ander modespektakel plaats: de Chanel Métiers d’Art show. Die lokatie was niet zo maar gekozen want het thema van de collectie was de traditionele kledij van Oostenrijk: denk aan dirndls en lederhosen.

De show werd geopend door Lara Stone die gehuld was in prachtig zwart mantelpakje vol glimmende details met daaronder een witte hooggesloten blouse. Opvallende stukken uit de collectie zijn de rok gemaakt van veren en de blauwwitte outfit van Lindsey Wixson. Waarschijnlijk kon je niet bij de show zijn maar dat is niet zo heel erg want Chanel doet er uitgebreid verslag van per video dat we graag met je delen.

De eerste video is de complete show van 20 minuten, daarna volgt een samenvatting van de show, in de derde video krijg je te zien hoeveel gedetailleerd werk er in de stukken uit de collectie zit en slot wordt aan de aanwezigen gevraagd wat ze van de collectie vinden.

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties