0

Schermafbeelding 2014-01-29 om 11.17.57We schreven al eerder over de documentaire die Victoria Beckham samen met Skype over haar leven liet maken en als diehard fashionista wil je daar natuurlijk alle ins & outs van weten. Was er eerst nog bijna geen informatie over bekend, nu hebben we ineens een heuse trailer van de Vic docu.

Eén ding is zeker; na de film weet je alles over het leven en vooral de modecarrière van Victoria, want de camera’s volgen haar overal. Van haar werk in het atelier tot vergadering met haar team, je krijgt het allemaal te zien. Maar dat is nog niet alles. De ontwerpster kiest er natuurlijk niet zomaar voor om te gaan samenwerken met Skype…

Niet alleen gebruikt ze het sociale netwerk vaak om in touch te blijven met haar studio in Londen als ze aan het reizen is, ook wil Vic op deze manier haar docu een interactief randje geven. Zo kun je via Skype jouw vragen voor het stijlicoon insturen, die ze vervolgens – als je gelukt hebt - beantwoordt en is de hele video morgen al via collaboration.skype.com te volgen.

Voor degene die niet zo lang kunnen wachten, hebben wij hier alvast de trailer. You’re welcome.

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties