0

british armyDe 29-jarige Balmain designer Olivier Rousteing is taking over the world. Met zijn vooruitstrevende visie, open mind en fantastische kleding trekt hij meer en meer celebrities, modellen en it-girls aan, die niks liever doen dan in zijn creaties rondlopen. Zijn volgers worden ook wel zijn Balmain Army genoemd.

Tot de ‘normale’ tak van Oliviers leger behoren onder andere bestie Rihanna, supermodel Naomi Campbell en de sterren van zijn laatste campagne Kim en Kanye. Met de opening van de nieuwe Balmain flagshipstore in Londen is het duidelijk tijd voor een trouwe Britse aanhang. Olivier heeft hiervoor Jourdan Dunn, Lily Donaldson, Sam Rollinson, Lottie Moss, Olympia Campbell en Mathilda Lowther uitgekozen.

De Britse collectie supermodellen van de Balmain designer is iets minder divers dan zijn reguliere aanhang, maar daar komt vast snel verandering in! Olivier is namelijk groot voorstander van diversiteit. Dat was ook de reden dat hij Kim en Kanye ster van zijn SS15 campagne maakte: “Together, they represent love, beauty and diversity”. 

Dazed interviewde de Britse Balmain meiden en vroeg ze keuzes te maken tussen de belangrijke kwesties in het leven van een Brit. Je vindt de video hier

 • Balmain 5
  Jourdan Dunn
 • Balmain 1
  Olympia Campbell
 • Balmain 4
  Matilda Lowther
 • Balmain 6
  Lily Donaldson
 • Balmain 2
  Sam Rollinson
 • Balmain 3
  Lottie Moss

(Beeld: www.dazeddigital.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties