0

H&M BalmainDe H&M designer samenwerkingen zijn ieder jaar weer een lichtpuntje tijdens onze shoppingsprees, een designer item voor een H&M prijsje is natuurlijk een deal die we niet kunnen laten liggen. Vier november, de dag dat deze samenwerking in de rekken hangt, kan dan ook niet snel genoeg komen!

Balmain designer Olivier Rousteing presenteerde al een aantal van de items die tot de collectie behoren aan de prachtige lijven van Kendall Jenner en Jourdan Dunn tijdens de Billboard Music Awards en dat zag er veel belovend uit. Nu doet de jonge designer uit de doeken waarom hij graag een collectie wilde ontwerpen voor de Zweedse kledinggigant. In het interview zegt hij “I am an H&M boy, I mean, I am an H&M generation”. 

Met slechts 29 jaar kunnen we ons inderdaad voorstellen dat ook hij (voor zijn grote doorbraak) bij de betaalbare keten winkelde. Hij vertelt zelfs dat hij vroeger in de rij heeft gestaan voor H&M designer samenwerkingen. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Je bekijk het filmpje hieronder.

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties