0

NY: Victoria'S Secret Celebrates Valentine'S DayJa ja, dames, het is bijna weer zover. Woensdag kunnen we gaan genieten van hét lingerie spektakel van het jaar: de Victoria’s Secret show. En om ons alvast een voorproefje te geven, nemen Angels Doutzen Kroes en Adriana Lima ons mee backstage.

De modellen van het lingeriemerk zijn natuurlijk al weken aan het sporten om op 13 november met een killer body over de catwalk te paraderen, maar de echte voorbereidingen begonnen de afgelopen dagen pas. En lucky us, want wij krijgen een speciaal kijkje achter de schermen bij de meest spectaculaire show tot nu toe!

Degene die bang waren dat door een aantal afzeggingen de runway leger zou zijn dan normaal, hebben het goed mis. Niet alleen Angels als Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss en Candice Swanepoel gaan ongetwijfeld de show stelen, wij zijn er vrijwel zeker van dat er ook een aantal bekende artiesten van de partij zijn.

Vorig jaar zagen we onder andere Rihanna, Bruno Mars en Justin Bieber op de bühne staan en misschien is er woensdag wel een rolletje weggelegd voor Miley Cyrus? Ze heeft vast wel een geschikt pakje in haar kast hangen.

Eén ding is zeker; wat sowieso niet gaat ontbreken zijn de o zo bekende vleugels en sprookjesachtige lingerie van het label. Daarnaast zou ook Swarovski een aardig aandeeltje hebben en wordt er gebruik gemaakt van een 3D-printer. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of de mooiste vrouwen ter wereld weer net zo stralen als vorig jaar. Stiekem weten wij het antwoord al…

Bekijk de behind the scenes video’s hieronder!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties