0

alessandra video 150Na twee niet zo geslaagde babes voor de advent kalender van Love magazine, moest het voor dag 18 wel weer een topper worden. Deed Lindsay Lohan gister nog een poging tot een sexy striptease, Alessandra Ambrosio laat haar vandaag zien hoe het wél moet.

Het lingeriemodel kan nog in een vuilniszak verschijnen en zal er alsnog sexy uitzien, maar voor het filmpje van Love Magazine haalt ze alles uit de kast. We zien Alessandra liggen op een grote schapenvacht in een witte tanktop en een baggy ripped jeans. De Braziliaanse beauty trekt haar topje snel uit en beschermt haar ‘meisjes’ met haar handen. Terwijl het nummer Love To Love You Baby van Donna Summer afspeelt, kijkt ze verleidelijk in de camera.

De topless Alessandra rolt over het witte aaibare vachtje, terwijl er een knalroze string boven haar jeans uitsteekt. Blijkbaar zit haar broek ook in de weg, want ook deze wil het topmodel uittrekken. De broek blijft rondom haar voeten vastzitten, maar uiteindelijk wint zij toch het gevecht. Het lijkt wel of de filmpjes iedere dag een stuk uitdagender worden en we vragen ons af of we op de laatste dag een compleet naakt model door het beeld kunnen zien rennen.

Bekijk het filmpje hieronder.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties