0

emily james avaWil je haar vandaag écht niet zitten? Heb je een bad hair day? Lucky you! Er zijn een heleboel ziektes (en medicijnen tegen ziektes) in de wereld die er voor kunnen zorgen dat jij jouw mooie manen verliest.

Wij vrouwen voelen ons vaak pas goed als onze lokken goed zitten. Perfect gestyled dat hoeft in Nederland niet zo (‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’), maar een laagje mascara op je wimpers, een wenkbrauwpotloodje en -borsteltje om alles net even egaler te maken en een goed geknipt kapsel, dat kan volgens ons geen kwaad.

Toch zijn er een heleboel mensen die dit allemaal niet kunnen. Zij moeten het hebben van mensen die hun haren afstaan voor pruiken. De driejarige Emily James lijkt dit al helemaal te begrijpen (of is het soms ingefluisterd door papa en mama?) en laat door ‘Uncle Matthew’ haar prachtige manen afknippen om andere kindjes te kunnen helpen.

Geef het filmpje hieronder echt even een kans, want het is super cute. Wij zijn in ieder geval weg van dit ontzettend schattige meisje.

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties