0

JAY Z SolangeSinds de beelden zijn uitgelekt waarop little sis Solange de man van Beyoncé een aantal rake klappen uitdeelt, terwijl de wereldberoemde zangeres erbij staat en op geen enkele manier ingrijpt, zijn er elke paar minuten nieuwe geruchten over de oorzaak van de uitbarsting van Solange.

Volgens de New York Daily News begon de woordenwisseling tussen Jay-Z en Solange toen twee van haar vrienden de naam van haar zwager gebruikten om bij een after party van het MET Gala binnen te komen. Maar, het echte slaan zou zijn ontstaan doordat Jay-Z naar Rihanna’s afterparty zou gaan zonder Beyoncé.

Maar, nu ruim een week later na het gevecht werd het tweetal gespot in New York. Nee, Solange was Jay-Z niet aan het schoppen of slaan en nee, er werd ook niet geschreeuwd. Het tweetal was aan het shoppen, bij een juwelier! Want, niets zegt “I’m sorry” beter dan een beetje bling, toch? Volgens bronnen werd er uiteindelijk niks gekocht bij de juwelier, er werd zelfs niks gepast. Dus, wat bracht Jay-Z en Solange dan naar de juwelier?

To be continued…

  • Jay Z
  • Solange

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties