0

Premiere van de musical Jersey BoysJe kon laatst lezen dat het niet helemaal lekker gaat met top designer Addy van den Krommenacker. De designer zit in een financieel conflict met de Belastingdienst en heeft de afgelopen jaren een schuld opgebouwd van maar liefst 50.000 euro.

Volgende week dinsdag is er een executieveiling gepland, zodat hij met de opbrengst hopelijk de schulden kan afbetalen. Een initiatiefneemster op Facebook voelde het als een plicht om Addy uit de brand te helpen en wilde met de Facebook pagina ‘Help Addy’ geld inzamelen voor de ontwerper. Helaas kreeg ze een storm van negatieve berichten over zich heen en besloot na één dag de pagina van Facebook te halen.

“Ik ben vaak uitgescholden, beledigd en bedreigd”, vertelt de intiatiefneemster tegen SBS 6. Addy van den Krommenacker vond het gebaar hartstikke lief, maar had er toch nog wel een dubbel gevoel over. De ontwerper ziet namelijk in dat hij het zelf moet oplossen en was al blij geweest met een kaartje of lief sms’je.

De grote schuld blijft Addy achtervolgen en we hopen dan ook dat de situatie snel is opgelost.

  • Premiere van de musical Jersey Boys

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties