0

katerina Netolicka dood 150Het Tsjechische topmodel Katerina Netolicka werd vorige week dood aangetroffen in haar appartement. Tot voor kort was er nog niet bekend wat de reden was van haar plotselinge overlijden maar daar is nu meer helderheid over.

Het politieonderzoek sluit moord en zelfmoord uit, omdat er daar geen aanwijzingen voor zijn gevonden. Haar vriend kon ook niet geloven dat ze zelfmoord gepleegd zou hebben en dacht al snel aan een beroerte. Daarnaast lagen de honden van Katerina niet, zoals eerder vermeld dood naast het bad, maar zaten in de andere kamer. Het model, dat opdrachten binnensleepte van L’Oréal en Prada, stond op diverse covers van tijdschriften en zou in de laatste periode voor haar dood heel gelukkig zijn. Ze zou daarom ook al geen motief hebben om zichzelf van het leven te beroven.

De 26-jarige liep al een lange tijd met een flinke verkoudheid en nu blijkt dat ze door een heftige infectie een hartstilstand heeft gekregen. Het topmodel was naast haar modellencarrière ook professioneel kickbokser en de avond voordat ze dood werd aangetroffen in haar appartement, klaagde ze al over moeheid en stopte eerder met de training. Haar trainer vond dat al erg vreemd, want Katerina stond bekend om een échte doorzetter.

Het is tragisch dat Katerina op zo’n jonge leeftijd is overleden aan een hartstilstand.

  • katerina Netolicka dood 1

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties