0

TWITPICS Grootste fan Bar Refaeli had de dag van zijn levenTWITPICS Grootste fan Bar Refaeli had de dag van zijn levenWanneer je jezelf mag benoemen tot inwoner van celeb world, word je van alle kanten in de gaten gehouden door paparazzi en heb je de nodige fans achter je aanlopen. Als al die roem maar niet naar je hoofd stijgt; VS angel Bar Refaeli heeft daar in ieder geval geen last van en is lekker zichzelf gebleven.

Het bewijs? Ze biedt haar hoogstwaarschijnlijk grootste en met stip schattigste fan een ontmoeting met zichzelf! Het begon allemaal met een foto die hij op zijn Instagram had geplaatst. Het was een tekst waarin stond dat hij meer dan vijfhonderd (!) foto’s van Bar op zijn kamer heeft hangen. Hij tagte het topmodel in het bericht en liet weten dat het zijn grootste droom was om haar te ontmoeten. Op het moment dat hij de foto plaatste stond hij buiten het gebouw waar Bar Refaeli toen aan het werk was; natuurlijk stond dat ook in het bericht dat hij plaatste.

Even geduld moest fan Eyal Benaim hebben, maar lucky him! Hij kreeg een reactie van de VS angel met de vraag of hij nog steeds buiten stond. En ja hoor, zijn grootste droom kwam uit en hij had de dag van zijn leven! Al helemaal toen Bar Refaeli een foto met hem op haar eigen Instagram plaatste, met de tekst: I love you too @eyal_benaim. Te cute!

Bekijk de foto die Bar Refaeli op haar Instagram hieronder!

bar refaeli en grootste fan1

Bar Refaeli: “I love you too @eyal_benaim”

En natuurlijk plaatste hij ook wat kiekjes op zijn account van dit legendarische moment. Je ziet ze hieronder!

bar refaeli en grootste fan2 bar refaeli en grootste fan3 bar refaeli en grootste fan4www.instagram.com/barrefaeli

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties