0

TWITPIC REPORT Kenzo liefde de ochtendrituelen van DoutzenEr wordt tegenwoordig heel wat af getwitterd en wij zijn vooral dol op de twitpics. Wij begrijpen dat je niet altijd alles kunt volgen en daarom zetten we elke zondag de leukste twitpics uit de modewereld voor je op een rij.

Deze week konden we niet om Halloween heen en ook Nicole Richie en Gisele Bundchen hadden hun leukste outfitjes uit de kast getrokken. Doutzen werd wel heel fijn wakker gemaakt door haar favoriete man en Cara Delevingne vond een muts die wel heel goed bij haar past!

Verder had Lieke van Lexmond een leuke shoot voor een bekend tijdschrift, raakte Kim Feenstra bijna haar mooie lokken kwijt en waren meerdere vrouwelijke celebs in love with Kenzo. Wie dat waren? Bekijk de foto’s hieronder!

Lady in red Kate Upton is er klaar voor! "Early morning for us! #teamgillette #movember"

Lady in red Kate Upton is er klaar voor! “Early morning for us! #teamgillette #movember”

Nicole Richie staat doodsangsten uit tijdens een Halloween avondje met vrienden. "PURE FEAR #lahauntedhayride @losangeleshaunt"

Nicole Richie staat doodsangsten uit tijdens een Halloween avondje met vrienden. “PURE FEAR #lahauntedhayride @losangeleshaunt”

Cara Delevingne heeft muts gevonden die haar helemaal op het lijf geschreven is. "Grrrrrrr"

Cara Delevingne heeft muts gevonden die haar helemaal op het lijf geschreven is. “Grrrrrrr”

Rita Ora met lekker veel bling bling. We like!

Rita Ora met lekker veel bling bling. We like!

Fergie is net als wij ook helemaal fan van Kenzo en kon het dan ook niet laten om even op te foto te gaan met Kenzo designer Humberto Leon

Fergie is net als wij ook helemaal fan van Kenzo en kon het dan ook niet laten om even op de foto te gaan met Kenzo designer Humberto Leon.

Wauw! Wat ziet Rachel Zoe er toch weer goed uit. We zijn eigenlijk niet anders gewend van de styliste maar toch worden we een beetje jaloers. Spotten we daar nou een Birkin om haar pols?

Wauw! Wat ziet Rachel Zoe er toch weer goed uit. We zijn eigenlijk niet anders gewend van de styliste maar toch worden we een beetje jaloers. Spotten we daar nou een Birkin om haar pols?

Rosie Huntington Whiteley heeft een fashion avondje bij een Chloé event met onder andere mede-fashionista Nicole Richie

Rosie Huntington Whiteley heeft een fashion avondje bij een Chloé event met onder andere mede-fashionista Nicole Richie

Lieke van Lexmond wordt door fotograaf Philip Riches op de gevoelige plaat vastgelegd voor Marie-Claire shoot. "Shoot met de lovely @philipriches voor #MarieClaire magazine. Nu snel even make-up van rock &roll @Eva Copper Styling #jettekevanlexmond #yesssss!!!!"

Lieke van Lexmond wordt door fotograaf Philip Riches op de gevoelige plaat vastgelegd voor Marie-Claire shoot. “Shoot met de lovely @philipriches voor #MarieClaire magazine. Nu snel even make-up van rock &roll @Eva Copper Styling #jettekevanlexmond #yesssss!!!!”

Gisele Bundchen weet wel hoe ze Halloween moet vieren! "Having fun with my Lion last night! emojiemoji️emoji#thewizardofoz #Dorothy #2013 #halloween #fun #love"

Gisele Bundchen weet wel hoe ze Halloween moet vieren! “Having fun with my Lion last night! #thewizardofoz #Dorothy #2013 #halloween #fun #love”

Naast topmodel is Doutzen natuurlijk ook moeder en zoontje Phyllon kan het dan ook niet laten om 's ochtends nog even met zijn moeder te knuffelen. "Good Morning…"

Naast topmodel is Doutzen natuurlijk ook moeder en zoontje Phyllon kan het dan ook niet laten om ‘s ochtends nog even met zijn moeder te knuffelen. “Good Morning…”

Model Lindsay Ellingson ziet er niet alleen prachtig uit maar tijdens een gemaskerd bal maar haalt ook nog eens geld op voor Unicef!

Model Lindsay Ellingson ziet er niet alleen prachtig uit tijdens een gemaskerd bal maar haalt ook nog eens geld op voor Unicef!

Niet alleen Fergie draagt modelabel Kenzo een warm hart toe. Ook Jessica Alba is fan! "Thnk u @kenzo 4 a #rocknroll night! Love u #carolandhumberto #kenzokalifornia"

Niet alleen Fergie draagt modelabel Kenzo een warm hart toe. Ook Jessica Alba is fan! “Thnk u @kenzo 4 a #rocknroll night! Love u #carolandhumberto #kenzokalifornia”

Dat was even schrikken voor Kim Feenstra! Was ze bijna haar mooie lokken kwijt door hobby Michael ;-)

Dat was even schrikken voor Kim Feenstra! Was ze bijna haar mooie lokken kwijt door hobby Michael.. Die had blijkbaar wel zin in een hapje haar ;-)

(Beeld: Instagram)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties