0

TWITPIC Kris Jenner showt bikini bodyHet ziet er naar uit dat Kendall Jenner wat concurrentie krijgt in selfies. Het zeventienjarig model en zusje van Kim Kardashian werd overschaduwd door haar eigen moeder Kris Jenner.

‘Wat mijn dochter kan, kan ik beter!’ moet Kris Jenner gedacht hebben. Haar zeventienjarige dochter Kendall Jenner plaatste onlangs op Instagram een steamy foto van haar fotoshoot voor het bikini merk Agua Bendita. Toen de 57-jarige mommanager de foto zag, trok ze meteen een sprintje naar haar slaapkamer om haar bikini aan te trekken.

In een kobaltblauwe triangel bikini met gouden statement ketting poseert het Kardashian opperhoofd in het zwembad. Haar korte haren zijn achterover gekamd en ze is volledig opgemaakt met smokey eyes en roze lipgloss. Kris plaatste de foto op haar Instagram account met de woorden: ‘Last day of summer, gonna miss you’.

Of Kris daadwerkelijk solliciteert naar een modellen carrière is niet bekend. Maar hé als wij er zo uitzagen op ons 57e zouden we ook pronken met ons lichaam…

Kris Jenner in bikini

‘Last day of summer, gonna miss you’

KendellJenner

Kendell Jenner voor Agua Bandita

Kris Jenner

Kris Jenner

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties